Skip to content

3 tips om hvordan bli en bedre investor og pokerspiller

Poker er et ferdighetsspill, på lik linje med andre investeringsformer. Derfor må du også se på ditt spill som en investeringsform og ta godt vare på pengene du skal investere i poker. Her får du tre gode tips i å bli en bedre pokerspiller, men også en investor.

  1. Behold roenHar du et godt pokerfjes og klarer du virkelig å holde masken når du sitter med en god hånd? Spiller du live, er dette veldig viktig, men det å beholde roen også under nettpoker er utrolig viktig hvis du skal klare å få en god avkastning på pengene dine. Bruk tiden godt og gjør velbegrunnede avgjørelser.
  2. Hold deg til planenAksje-tradere og gode pokerspillere har mye til felles. En ting er at begge holder seg til en strategi og velger å stå over, hvis de ikke ser en mulighet for å tjene penger. Lag derfor en plan og strategi for spillingen og hold deg til denne.
  3. Ha respekt for motstanderneProfesjonelle investorer vet at det alltid finnes bedre aktører enn dem selv ute i markedet. Slik er det som regel også i en pokerturnering. Selv om du ønsker å vinne, ikke undervurder motstanderne dine.