Skip to content

De beste spillene 2016

Mange av de beste spillene i 2016 er gjerne de spillene som også scoret høyt i 2015. For deg som er inne i spillverdenen og har eget spillkonsoll, så kommer action og eventyr ganske høyt blant favorittene også i 2016.

Uncharted og Dishonored

Her kan nevnes Uncharted-serien som ligner litt på Indiana Jones i handling og der du kan legge ut på skattejakt. Også actionspillet Dishonored 2 er et spennende actionspill, der du følger Emily fra Dishonored 1. I Dishonored 2 er Emily blitt voksen, og du reiser sammen med henne til kystbyen Karnaca for å møte spillets utfordringer.

Horizon Zero Dawn

I spillet Horizon Zero Dawn reiser du derimot tilbake til en post-apokalyptisk verden der du møter mekaniske dinosaurer og andre roboter. Hovedpersonen i dette spillet heter Aloy og er en bueskytter. Her handler det om å overleve i denne mekaniske verdenen.

Zelda

Et annet spennende spill som kommer til å få mye oppmerksomhet nå i 2016, er The Legend of Zelda fra Nintendo. De lover en helt spesiell Zelda-opplevelse, og ønsker å utfordre deg i måten du tenker spill på. Lanseringen ble utsatt fra 2015, så det blir spennende å se om Zelda er klar for å møte deg og meg nå i 2016.