Skip to content

Finn den spilleautomaten som passer for deg

Spilleautomater er en genial måte å få tiden til å gå litt fortere på. Med dagens teknologi kan man jo også spille på mobiltelefonen, og det gjør at ventetiden på kjedelige ting som buss og tog går mye fortere!

Mange gratis spill å prøve ut

I dag finnes det utallige spilleautomater der ute på ulike casinosider, og det kan være svært vanskelig å finne den riktige for deg. Det som er genialt da, er at du nå kan prøve de aller fleste helt gratis! Alt du trenger å gjøre er å registrere deg og du har kan prøve ut de spillemaskinene du velger uten kostnad ved hjelp av free spins. Da kan du enkelt se om den spillemaskinen er noe for deg, eller om du rett og slett synes den er litt kjedelig. Vil du gå videre kan du prøve noen andre, og med alle valgmulighetene som er blant spillemaskiner i dag, er du nesten garanter å finne en du liker.

Free spins kan gi deg søvnløse netter

Hvor mange free spins man får varierer fra selskap til selskap, og i noen perioder når det er kampanje kan du veldig mange free spins hos enkelte aktører. Man tenker kanskje at free spins ofte bare er til for å prøve ut, og at man aldri vinner noe, men det er ikke sant. Free spins er som regel like mye verdt som om du setter inn penger å spille for selv, det er en ung mann fra den flotte vestlandsbyen Bergen levende bevis på. Han kjedet seg en kveld etter han hadde vært ute på byen, og bestemte seg for å prøve ut noen free spins på en spillautomat. Før han visste ordet av det var han vinneren av svimlende 92 millioner kroner, og han hadde selv ikke satset en krone. Om han fant sin favoritt innen spillemaskiner den kvelden, vites ikke – men han ble i alle fall mye rikere.