Skip to content

Poker – hvor både kunnskap og flaks kan være på din side

Poker er et spill som krever mye av spilleren, og i motsetning til hva mange kanskje tror så handler det slett ikke kun om flaks. Man kan selvsagt heller ikke utelukke flaksen helt, ettersom det faktisk er helt tilfeldig hvilke kort man ender opp med på hånden. Men når det kommer til hvordan man velger å spille kortene sine, er det kunnskap og strategi som gjelder.

Det har tidligere vært ganske vanskelig å spille poker i Norge, ettersom alle typer av pengespill, selv mellom venner, har vært forbudt. Nå har det blitt slik at man kan hold små pokerlag hjemme, så lenge det er et rent vennelag og innsatsene holdes lave. Det har også blitt åpnet for et eget Poker-NM på norsk grunn, så det er ingen tvil om at poker-Norge er i endring.

Det er allikevel enklest å spille poker på nettet, og spesielt dersom man ønsker å spille om de aller største premiene. Det er mange nettcasino som tilbyr poker, og det finnes mange ulike versjoner. Mange foretrekker den gode gamle Texas Hold’em, men det finnes også mange andre pokertyper å velge mellom. Det beste man kan gjøre er å prøve seg frem med ulike versjoner for å finne den man liker best. Mange nettsider tilbyr også live poker, som betyr at du kan spille live mot ekte dealers. For mange er dette et ekstra spenningsmoment som gjør at nettspillet kommer mye nærmere det fysiske pokerspillet. Når det kommer til å velge nettside er det mange ting man bør tenke på. Utvalget av pokertyper er selvsagt én ting, og også hvorvidt live spill er tilgjengelig. Det lønner seg også å kikke på hva slags vilkår man får som spiller, og hvorvidt det gis bonuser til nye eller eksisterende kunder.

Uansett hva man velger kan det være lurt å starte med små innsatser, og virkelig lære seg spillet før man går all in!