Skip to content

Sjakk for alle

Er det et spill som har økt i populæritet de siste ti årene så er det sjakk. Med en norsk mester i sjakk har det blitt ekstra spennende. For mange har det å følge med på sendingen fra mesterskap i hurtig– og lynsjakk blitt en del av tradisjonen for romjula. Er du en av de som vil spille sjakk selv, men mangler brett og noen å spille med, kan du spille på nett.

Bli en mester

Du er ikke god i sjakk med en gang. For å bli en mester i sjakkspill kreves det mye øvelse og trening. Og mye lesing om strategier. Du må lære deg å lese spillet og forstå alle brikkenes rolle i det store bilde. Det hjelper ikke å forutse din spiller sitt neste trekk. Du må også forutse det neste trekket, og det neste trekket etter det. Videre og videre, frem til du står igjen som vinneren.

Dette krever en del øvelse av deg. Og du kan øve og trene mye på sjakkspill på nett. Du finner også nettsider som gir deg alt du trenger av informasjon om spillets gang og ulike strategier. Noen ganger kan det derimot bli litt mye trening for å bli best. Da er det godt å koble ut med innskuddsbonus.casino.